29 Haziran 2014 Pazar

Para Kahve Falinda Neyi İfade Eder

Kahve falında görünen para sembolü bir çok şekilde yorumlanabilmektedir. Falda çıkan para şekli ilk olarak, kısa süre içerisinde fal sahibinin eline veya hanesine gelecek olan yüklü miktarda paranın habercisi olarak değerlendirilir, bu paraların gelişi gerek fal sahibine gerekse hane içine olumlu mu olumsuz mu yansıyacağı cevabını para şeklinin çevresinde çıkan diğer semboller verecektir.

Falda çıkan para figürü bir diğer anlamıda, fal sahibinin medeni durumuna göre de yorumlanabilmekte ve sevgilisi veya eşi ile ilgili bir takım olumsuzluklar yaşanacağına işaret eder, bu süreçte fal sahibi olayları zamana bırakmayı tercih ederse ayrılıkların yaşanabileceğine dikkat çeker. Kahve falında para görmek, genel olarak güzel, sorunsuz ve neşeli bir sürecinde habercisi olarak yorumlanır.


Fincanda görünen para sembolü fal bakan kişinin bakış açısına göre de farklı şekillerde yorumlanabilir, doğru bir yorum için para sembolünü tek başına değil, fincandaki konumuna ve çevresinde çıkan diğer şekiller ile beraber yorumlamak gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder