29 Haziran 2014 Pazar

Kahve Fali Nedir Kim Nasil Bakar?

Kahve falı yoğun şekilde eski ve son derece klasik bir kehanet yöntemidir.Kahve Falı Başta memleketimiz olmak üzere bilhassa Müslüman ülkelerde fazla geçerli bir fal şeklidir. Kahve fincanı telvesinin oluşturduğu şekillere bakarak yorumlanır.

Yorum ekseriyetle fal bakan kişinin içinden hissettikleri ile ağırlık kazanır

Kahve Falı Nasıl Bakılır? 

Bir fazla falcıya göre kurallı şekilde bakılan fal, konsantrasyon adına şarttır. Eğlencelik tarzdaki kahve falları, pratik kurallarla bakılan bir fal tarzıdır. Kahve fincanı saat istikametinin tersi yönünde, baş üstünde üç defa çevrilir. Bu esnada bir dilek tutulur. Daha sonra tabağın üzerine doğru döndürülerek kapatılır. üzerine metal konarak çabuk soğuması sağlanır. bununla beraber bu metalin, fincan içinde çıkabilecek kötülükleri uzaklaştırdığına inanılır.


Bazı falcılara göre de bu metal orada gelecek hakkında negatifliği önlesin diye fincan üzerine konurmuş. Fincan 10 dakika sonra açılır. fer, bakan kişinin arkasından ati biçimde oturulur. Fincan açılır. ilk evvela fincanın orta noktasına doğru bakılır. Bu, fal bakmaya konsantre olmak amacıyla yapılır. Daha sonra fincanın ağız ile içilen noktasından itibaren saat yönüne doğru bir tur attırılır. Ondan sonra ilk başlangıç noktasından itibaren şekiller üzerine yorum yapılır.

Kahve Falı İnternette Nerede Bakılır TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder