29 Haziran 2014 Pazar

Kahve Fali Yatak Görmek Açıklaması

Kahve falında görünen yatak şekli fal sahibene bir ikaz olarak değerlendirilir. Falda çıkan yatak, fal sahibinin sonuçlarından çekindiği için sürekli ertelediği bir takip kararları olduğuna işaret eder, bu konular özel hayatı hakkında olabileceği gibi çalışma ya da eğitim hayatı ile ilgili de olabilmektedir, bunun detayını fincanda çıkan yatağın çevresinde ki diğer figürler bize bildirecektir.

Burada yatak görmek, artık kararları veya planları ertelemek yerine etraflıca konuları gözden geçirip, bir karar almanın zamanı geldiği şeklinde fal sahibine uyarı olarak yorumlanmaktadır.

Falda çıkan yatak, fal sahibinin alacağı bu kararların olumlu ya da olumsuz yönde mi gerçekleşeceği ve ne zaman gerçekleşeceği gibi soruların cevabını,
yatağın fincanda bulunduğu konum bizlere bildirecektir. Her fal bakan yorumcuya göre sonuçta farklılıklar olsa da, yatağın fincandaki yeri zaman konusunda genellikle aynı şekilde değerlendirilir ve yatak şekli fincanın üst kısmına ne kadar çok yakınca, alınan kararın sonucu da o derece kısa süre içerisinde belli olacağını ifade eder.

0 yorum:

Yorum Gönder