26 Haziran 2014 Perşembe

Kahve Canavarı Kahve Fal Arama Sözlüğü

Kahve tariflerinden tüm kahve çeşitlerine kadar kahveyle ilgili aradığınız her şey Kahve Canavarı'nda! :-)

Kahve Canavarı nedir?
Kahve Canavarı, kahveyle ilgili tüm konularda arama yapabileceğiniz bir arama motorudur.

Kahve konulu ilk ve tek Türkçe arama motoru olan Kahve Canavarı'nda yapacağınız aramalar size kahveyle ilgili en doğru ve kaliteli bilgileri getirecektir. Niye mi? Çünkü bu özel arama motoru, artık bilgi çöplüğü haline gelmiş olan tüm interneti değil, kahve konusunda önde gelen web sitelerini ve blogları taramaktadır.
Site ya da blog'unuzun Kahve Canavarı'nda yapılacak aramalarda yer alması ile ziyaretçi sayınızı artırmak hiç de fena olmazdı, değil mi?


Kahve Canavarı, kahveyle ilgili tüm içeriği değil sadece kaliteli olanları içermeyi hedeflemektedir. Bu nedenle, bir web sitesinin Kahve Canavarı'nda yer alabilmesi için aşağıdaki kriterleri sağlaması gerekmekte:

- Site sadece kahveyle ilgili olmak zorunda değil. Örneğin, bir yemek blog'unda yer alan bir kaç tane kahveli tarifinizin sayfaları ile de Kahve Canavarı'na katılabilirsiniz. Başvurunuzda, tüm site içeriğiyle mi yoksa sadece belirli sayfalarla mı kahve arama motorunda yer almak istediğiniz lütfen belirtin.

- Kahveyle ilgili içeriğiniz ister yeni, ister eski; ister az, ister çok olsun. Bizim ilgilendiğimiz husus bu içeriğin kaliteli, güvenilir ve size ait olması. Türk web yayıncılığının vazgeçilmez hastalığı olan copy+paste içerikler kesinlikle arama motoru indeksine dahil edilmemektedir.

- Kahve Canavarı sayfasına siteniz ana sayfasından bir link eklenmiş olmalı.

Eğer bu kriterleri sağladığınızı düşünüyorsanız bize hemen bir e-posta göndererek başvurun (Kahve Falı iletişim) ve Türk kahve dünyası içindeki yerinizi alın. :)

0 yorum:

Yorum Gönder