29 Haziran 2014 Pazar

Kahve Fali Armut Şekli Görmek ve Anlami Nedir

Kahve falında armut figürü iyi ve kötü yönde çok çeşitli şekillerde yorumlanabilmektedir. Bu yorumlar fal sahibine, armutun yakın çevresinde çıkan diğer şekillere ve armutun fincanda ki konumuna göre değişebilmektedir. Falda görünen armut öncelikle bahtınızın açık olduğu ve dileklerinizin yerine geleceği bir döneme gireceğinizin habercisi olarak değerlendirilirken, bu sürecin çok yakın olduğu yönünde yorumlanır.

Falda çıkan armut sembolü, çalışma hayatınız ile ilgili olarakta geliriniz artacağını bu sayede hem sizin hemde aile içinde hiç bir kimsenin bu konuda sıkıntı yaşamayacağı şeklinde değerlendirilir. Kahve falında çıkan armut, fal sahibi evli değilse kısmet olarak değerlendirilirken, fal sahibinin şu an bir ilişkisi varsa fal sahibinin bu kişi ile dünya evine girecekleri yönünde yorumlanır.

Fincanda görünen armut olumsuz bir sürece girebileceğiniz konu da da fal sahibine uyarı olarak değerlendirilir,
bu şu an haksız bir kazanç için mücadele ediyorsanız bundan vazgeçmenizi aksi takdirde gelecek olan paranın size hayrından çok zararının olacağını ve devam ettiğiniz takdirde özellikle maddi konularda çok zor günler geçirileceği şeklinde yorumlanır.

Unutmamak gerekir ki, falımızın doğru ve detaylı yorumlanabilmesi için, kahve falı bakan iyi bir yorumcuya falımızı yorumlatmak daha sağlıklı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder