4 Temmuz 2014 Cuma

Resimli Kahve Fali Online Kameradan Fal Baktirmak

Önce kokusu buram buram, ardından köpüğü dikkatleri üst kısmına çeker, en nihai da lezzeti damaklarda yerini alır.  Dar ağızlı ,  küçük fincanlarla sunulur .  Yakınında ikram edilen sudan bir yudum alınır ki ,  Türk kahvesinin lezzeti pratik silinemesin hafızalardan .

Avrupa'da da içeceğimizin ismi Türk kahvesi olarak bilinir .  Bizim amaçlı alışılagelmiş kahve falı ,  ülke dışı amaçlı çok bilindik bir vaziyet değildir .  Kahvenin dibinde olan telveler ,  peelingten ,  lavabo kokularını gidermeye civarı pekçok meydanda işimizi kolaylaştırır .  En çok alaka gören özelliği ise içerisinde meydana gelen şekillerin yoruma açık olmasıdır . 

Kahve falı…Erkeklerin alaka meydanına girmiyor benzeri görünse de ,  cinsiyet ayrımı yapmadan ,  her biri kulak kesiliyor kahve falı yorumlanırken .  Dilekler tutuluyor ,  fincanlar üç defa çevriliyor ve kapatılıyor .  Soğuyan kahve fincanları ,  yorumlanmak üzere bekliyor .  Öbür bekleyişte olanlar ise kahve severler .



Hevesle falını yorumlatmak isteyenler ,  daima heyecan ederler minicik fincanın içinden ne türlü anlam çıkarıldığını .  Hakikaten kahve telveleri bize rakamları ,  harfleri ,  yöntemleri ve havadisleri anlatır mı? Yoksa tüm bunları yorumcu altıncı hissiyle mi sunar?

Her ailede kahve falına gönül verici vardır .  Onun dışarısında ,  fal bakmayı kendine meslek edinmiş pekçok birey meydana geldiği benzeri ,  son zamanlarda fal bakanımız web siteleri bu hizmeti ayağımıza civarı getiriyor .

0 yorum:

Yorum Gönder