4 Temmuz 2014 Cuma

Resimli Kahve Fali Baktir Merakini Yen

Resimli Fal baktır

Kahve falınıza baktırmak istiyorsanız ,  lütfen asağıdaki fotoğrafları sayfamıza yükleyiniz .  E - Posta adresiniz fala bakabilmemiz amaçlı mühimdir ,  yoksa sizlere falınızın akıbetini yollayamayız .  

Resimli Kahve Falı:

Çok önceden günümüze civarı iştirak eden aşamada klasik olarak geleceği ve geçmişi anlatan kehanet yöntemlerindendir .  Müslüman ülkelerinde yaygın bir biçimde bakılan bir fal yoludur .  Kahve vincanın ve tabağında içilen kahvenin telvesinin bıraktığı izlere bakarak falcılar aracılığıyla duygulara dayanılarak yorumlanmasıdır .  Yapılmış Olan yorumların yüzde surat gerçek olmamasıyla beraber kocaman çoğunluğunda gerçek ve gerceğe yakın netice vermesi asırlardır geçerliliğini korumasına gerek olmuştur .
Resimli Kahve Falı Nasıl Bakılır:

Kahve içildikten anında soğumadan tabak fincan üst kısmına aykiri çevrilerek kapatılır .  Kahve fincanı saat istikametinin aksi istikametinde ,  baş üstünde üç defa çevrilir .  Bu esnada bir dilek tutulur .  Kendinize gerçek aykiri çevrilerek tabak altta fincan üstte aykiri biçimde kapatılır .
Üzerine metal konarak hızlı soğuması sağlanır .  Bununla Beraber bu metalin ,  fincan içerisinde çıkabilecek kötülükleri uzaklaştırdığına inanılır .

Fincan soğuduktan sonra ,  ışık ,  bakanımız bireyin arkasından geliyor olacak biçimde oturulur .  Fincan açılır .  İlk öncesinde fincanın ortada noktasına gerçek bakılır .  ileri ki zamanlarda fincanın ağız ile içilen noktasından bu yana saat istikametine gerçek bir tur attırılır .  Ondan sonra önce başlama noktasından bu yana şekiller üst kısmına yorum yapılır .

Sitemizde fal sanal olarak değil sanal ortamda hakikat olarak yalnızca bizlerin yıllarca çalışmalarımız sonucu olarak oluşturduğumuz programlar yardımıyla webcam aracılığıyla ele geçirilen resimlerin üzerindeki şekillerin binlerce datayla karşılaştırması sonucu çıkan neticelerin ve falcılarımızın bu neticeleri yorumlamısıyla bir sürü ayrıntılı bakılır .

0 yorum:

Yorum Gönder